Get the Mindset Innovation Centre

  Klanten en de context waarin zij leven veranderen sneller dan ooit. Digitalisering, Financiële Technologie (FinTech), nieuwe verdienmodellen en vele andere zaken zijn van grote invloed op de financiële markt waarin de klant zijn wensen en behoeften heeft. Innoveren is een veelgehoord antwoord op die veranderende wereld, maar hoe doe je dat?

  Het 'Get the Mindset' programma van het Innovation Centre maakt ons bewust van onze eigen rol om te innoveren en geeft je de tools en skills om dit te doen. We willen zoveel mogelijk collega's op een actieve manier betrekken bij innovatie en hen laten ervaren wat ze zelf kunnen doen of bijdragen. Het programma bevat events, workshops, kennissessies en masterclasses. Het programma is intern gericht. Startup Friday is ook toegankelijk voor externen.

  Schrijf je nu in voor een van de onderstaande evenementen. Tot snel!


  masterclassinnovatie

  Masterclass Innovatie | 1 en 2 december


  Aantal vrije plaatsen: 12

  Ben jij een Innovator met de juiste mindset? Dan kan de Masterclass Innovatie je verder helpen innoveren. In deze 2 daagse Masterclass Innovatie ga je een experiment opzetten in een multidisciplinair team. Innovatie is relevant voor iedereen en alle afdelingen binnen de bank (retail, zakelijk, hoofdkantoor etc.).


  Blockchain

  Blockchain Kennissessie | dinsdag 6 december


  Aantal vrije plaatsen: 34

  Blockchain: een wereldwijde hype, maar wel eentje met een stevige vibe. Vrijwel de gehele financiele sector verkent de technologie: er gebeurt veel en snel. Een must dus voor ABN AMRO medewerkers om bij te blijven. Daarom organiseert het Innovation Centre in samenwerkinng met de Blockchain Tribe inspirerende Kennissessies over Blockchain Technologie.


  AI

  Kennissessie Artificial Intelligence: Conversational Commerce | donderdag 8 december | Gastspreker: Vincent Ulmer (Botboys)


  Aantal vrije plaatsen: 10

  Samen met de business exploreren wij in het Innovation Centre de huidige en potentiële impact van Artificial Intelligence (AI) op de financiële industrie. Kennis van zowel binnenuit als buitenaf geven wij in onze kennissessies een podium. Wat is het? In deze kennissessie neemt gastspreker Vincent Ulmer van Botboys je mee in de wereld van conversational commerce. Steeds  BAAP

  Werksessie Open Banking | woensdag 14 december


  Aantal vrije plaatsen: 6

  In navolging van de kennissessie Open Banking bieden we een verdiepende werksessie aan waarin je concreet aan de slag gaat met jouw Open Banking idee met betrekking tot API’s, PSD2, TPP etc. Wat haal je uit de werksessie? 1. Je wordt geïnspireerd door innovatieve collega’s en je leert (nog) meer over Open Banking. 2.  SUF

  Startup Friday | PSD2 goes Germany | Vrijdag 16 december


  Aantal vrije plaatsen: 0

  Let op! Zonder inschrijving kom je helaas niet binnen. Schrijf je in door op de button hiernaast te klikken. Op vrijdag 16 december organiseert ABN AMRO een bijzondere ‘end of year’ Startup Friday in haar Innovation Centre. Het event staat in het teken van Open Banking én Duitsland.