Innovation | Return on Learning Demo | 16 maart

Klantgedrag verandert, wet- en regelgeving wijzigt en technologie ontwikkelt exponentieel. De mate waarin wij in staat zijn ons daarop aan te passen bepaalt hoe succesvol wij als organisatie zijn. Bankbreed wordt het belang van innovatie onderkend. Elke Businessline en Function bouwt daarom aan een innovatie portfolio en creëert de omgeving waarin geïnnoveerd kan en mag worden.
Innovatie draait om begrijpen, ontdekken en leren. Het is een vak waarin je steeds beter wordt naarmate je het vaker doet. Alleen op die manier blijf je continu leren en word je ‘sterker’. Wat er de afgelopen periode is geleerd, willen we graag met jou delen. Daarom nodigen we je van harte uit voor de ‘Return on Learning Demo’! Tijdens deze demo nemen we je mee in de opzet en uitkomsten van verschillende Horizon 2 experimenten. Benieuwd wat Horizon 2 precies betekent? Lees dan dit
intranetartikel!
Doelen Return on Learning Demo

1. Leren van innovatie initiatieven, succesvol gevalideerd of succesvol geïnvalideerd
2. Inzichten delen om zo steeds meer ‘Return on Learning’ te krijgen
3. Een collectief geheugen op te bouwen
Agenda Return on Learning Demo voor 16 maart van 12:00 – 13:00 uur

De demo zal een uur duren en bestaan uit een plenaire presentatie en een carrousel waarin verschillende experimenten toegelicht worden. Meer informatie omtrent de onderwerpen volgt snel. Meer informatie omtrent de onderwerpen volgt snel, maar geef je alvast op om zeker te zijn van een plek. Neem gerust je lunch mee.


Dialoog

Reacties