Kennissessie Artificial Intelligence: Conversational Commerce | donderdag 8 december | Gastspreker: Vincent Ulmer (Botboys)


Aantal vrije plaatsen: 10

Samen met de business exploreren wij in het Innovation Centre de huidige en potentiële impact van Artificial Intelligence (AI) op de financiële industrie. Kennis van zowel binnenuit als buitenaf geven wij in onze kennissessies een podium.

Wat is het?
In deze kennissessie neemt gastspreker Vincent Ulmer van Botboys je mee in de wereld van conversational commerce. Steeds meer bedrijven gaan in Facebook Messenger of eigen kanalen de dialoog met hun klanten aan middels chatbots, stukken software die als een gewoon mens met je interacteren.

Artificial Intelligence (AI) is een verzameling technologieën die samen de menselijke intelligentie nabootsen, of zelfs overstijgen. Denk hierbij aan vaardigheden als redeneren, leren, spraak en zicht, maar dan met de schaalvoordelen van een computer. iPhone-assistent Siri, de zelflerende Nest-thermostaat en de zelfrijdende auto van Google zijn actuele voorbeelden van AI.

Voor wie is het?
Dit evenement is open voor iedereen binnen de bank.

Wat haal je eruit?
Je krijgt een expert view over een wereld waarin chatbots steeds normaler worden en een globaal beeld van de toepassingsgebieden van AI binnen de bank.

Praktische info
- Het evenement vindt plaats in het Innovation Centre, Gustav Mahler
- Neem gerust je lunch mee
- 8 december 2016, 12.00-.13.00
- Vragen? Neem contact op met Julia Krauwer