Kennissessie Blockchain | 3 Oktober


Aantal vrije plaatsen: 56

Na de komst van het internet is Blockchain volgens sommigen “the next big thing.” En zij kunnen weleens gelijk hebben. Op dit moment is meer dan 90% van de financiële sector bezig met het verkennen van de mogelijkheden van Blockchain. Voor de bank zijn er legio toepassingen te bedenken op bijvoorbeeld het vlak van trade finance, real estate, transacties, you name it. In de wereld van Blockchain gebeurt er veel en het gebeurt snel.

Maar wat is Blockchain? Blockchain biedt mogelijkheden tot een gedeeld grootboek, lagere transactie kosten, gedecentraliseerde opslag en smart contracts. Wat houdt dat allemaal concreet in waarom is het zo interessant voor ons als bank?

Om je antwoord te geven op die vragen en mee te nemen in de wondere wereld van Blockchain organiseert het Innovation Centre i.s.m. met de Blockchain Tribe inspirerende kennissessies over Blockchain gerelateerde onderwerpen.

Blockchain is here to stay en gaat echt impact maken op ons werk én dagelijks leven. Daarom zijn deze sessies must voor iedereen!

Per sessie zal het onderwerp en/of spreker verschillen. Hou onze site daarom goed in de gaten.
Wil je je alvast inlezen op het onderwerp? Dat kan o.a. hier en hier.

Hopelijk tot dan!

Praktische info

- Waar? Innovation Centre Gustav Mahler Amsterdam
- Tijd: 12:30 – 13:30
- Neem gerust je lunch mee!