Masterclass Innovatie | 1 en 2 december


Aantal vrije plaatsen: 12

Ben jij een Innovator met de juiste mindset? Dan kan de Masterclass Innovatie je verder helpen innoveren. In deze 2 daagse Masterclass Innovatie ga je een experiment opzetten in een multidisciplinair team. Innovatie is relevant voor iedereen en alle afdelingen binnen de bank (retail, zakelijk, hoofdkantoor etc.).

Vervolgens test je de behoefte bij mensen op straat en bouw je van je idee een prototype. En dit alles in een pressure cooker setting.

Wat krijg je ervoor terug?

- gelijk aan de slag met methodieken als lean startup, design thinking, “learning while doing it”
- het vertalen van inzichten naar een idee en daarna naar een prototype
- innovatorsnetwerk binnen de bank leren kennen

Voorwaarden

De Masterclass Innovatie is een verdiepingstraining voor collega’s die reeds weten welke innovaties er spelen in de Financiële Sector.
Mocht je het idee hebben dat je hier nog niet volledig van op de hoogte bent dan stellen wij voor dat je eerst deelneemt aan de Kennissessies
(Introductie Innovatie, Artificial Intelligence, Bank as a Platform of Blockchain) en in een volgende Masterclass deelneemt.

Aanmelden?

De eerstvolgende Masterclass Innovatie vindt plaats op donderdag 1 december en vrijdag 2 december van 08:30 tot 18:00 op het Innovation Centre, Gustav Mahlerlaan.

Inschrijven kan uiterlijk tot 25 November